Parts Components
Image default
Business / Automotive

Verhuisbus huren in Rhenen?

Je bent bezig met verhuizen in Rhenen of omstreken, dan is het eventueel handig om een verhuisbus in Rhenen te huren. Een verhuisbus huren in Rhenen biedt veel voordelen, onder andere dat je niet al je spullen met je kleine auto moet verhuizen, dat scheelt benzine en op en neer gerij! Een verhuisbus huren in Rhenen kan je makkelijk bij Tasman Verhuur doen wij hebben naast verhuisbussen ook allerlei andere bussen in ons wagenpark die gehuurd kunnen worden voor van alles en nog wat! Ga naar de website: https://tasmanrent.nl voor meer informatie over verhuisbus huren Rhenen.

Verhuisbus in Rhenen huren van Tasman Verhuur

De grootste verhuisbus die je in Rhenen van Tasman Verhuur kunt huren heeft een laadruimte met een omvang van twintig kubieke meter. Deze verhuisbus, die je van ons in Rhenen kunt huren, heet de Fiat Ducato, en is ideaal om te gebruiken als transportbus bij verhuizingen. Het handige aan de verhuisbussen van Tasman Verhuur is dat je dit model met een rijbewijs B al kan besturen, bovendien beschikt de Fiat Ducato over een laadklep! Als je een verhuisbus van Tasman Verhuur in Rhenen wilt huren, dan zijn er een aantal extra opties waar het handig is om over na te denken. Voor deze opties moet je wel van tevoren reserveren, daarom is het ook handig om hier van tevoren over na te denken! Wij van Tasman Verhuur verhuren gratis diverse verhuismiddelen, die je dan samen met je verhuisbus in Rhenen krijgt. Je kunt dan denken aan dingen als steekwagens, verhuisdekens, verhuishondjes, spanbanden enzovoort. Zou je willen weten welke verhuisspullen je nog meer gratis bij ons kunt lenen? Bezoek ons dan op de website, daar staat het allemaal. Voor winterbanden moet je wel 5 euro extra per dag betalen, en het eigen risico is 1000 euro.

Om het verhuizen gemakkelijk te maken

Een verhuisbus huren in Rhenen van Tasman Verhuur doe je om het jezelf wat gemakkelijker te maken. Aarzel daarom niet te lang, en neem contact met ons op over jouw verhuisbus. Op onze website kan je ook een offerte aanvragen om een indicatie te krijgen van de kosten. Verhuizen is een hele klus op zich, maar het transport kan geregeld worden!