Parts Components
Image default
Business / Automotive

Een touringcar huren?

De slogan “Noot, voor het hele koor” wordt door het bedrijf Noot uit Ede meer dan waar gemaakt. Het bedrijf verzorgt personenvervoer voor iedereen. Zo is Noot gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer en verzorgen ze onder meer touringcarreizen, dagtochten en bedrijfsvervoer. Daarnaast biedt het bedrijf een uitgebreid en gevarieerd aanbod op het gebied van bus-, auto- en touringcarverhuur.

Het huren van een touringcar

U kunt altijd een touringcar huren bij Noot. Hun wagenpark kent een uitgebreid aanbod aan touringcars in diverse maten en soorten. Daarbij is er de keuze voor bussen met alle denkbare luxe aan boord.

Noot biedt diverse mogelijkheden om van de bus van uw keuze maatwerk te maken. Zo kunnen zij uw touringcar voorzien van reclame voor uw organisatie. Of bouwen ze een bus bestemd voor 60 personen om naar voor 40 personen met meer ruimte per persoon.

Indien gewenst kan men bij Noot Ede het hele feest voor u verzorgen. Door hun uitgebreide netwerk en prima contacten met maken zij van uw personeels- of bedrijfsfeest een fantastisch festijn.

De chauffeurs van Noot zijn representatieve gastheren en gastvrouwen die alle wettelijke diploma’s bezitten. Jaarlijks worden ze getraind in rijvaardigheid, in doelgroepenvervoer en in levensreddend handelen. Wanneer u met enige regelmaat een touringcar huurt, dan kunt u uw voorkeur voor een chauffeur aangeven.

Het huren van een rolstoeltouringcar

Gaat het u met maximaal vier rolstoelgebruikers (en een enkele begeleider) op pad? Dan kunt u bij Noot natuurlijk een rolstoeltaxi huren. Wilt u meer dan vier rolstoelgebruikers, begeleiders en medepassagiers vervoeren dan is de rolstoeltouringcar die u bij Noot kunt huren ideaal.

Door Noot wordt de inrichting van de rolstoeltouringcar voor uw rit volledig op maat aangepast naar het aantal rolstoelers dat meegaat. Hierbij geldt wel dat het aantal rolstoelen bepalend is voor de beschikbare plaats voor medepassagiers en begeleiders. Deze rolstoeltouringcar is natuurlijk uitgerust met een hydraulische rolstoellift. Verder wordt elke rolstoel stevig vastgezet met speciale rolstoelklemmen.

Uw chauffeur heeft de opleiding Rolstoelvervoer gehad wat te merken is aan de aangepaste rijstijl. Bij deze opleiding wordt veel aandacht besteedt aan de veiligheid en de bejegening van de passagiers.