Parts Components
Image default
Business / Automotive

De beste fietsenmaker is te vinden in Veenendaal

Bij mijn vorige fietsenmaker die ook in Veenendaal zit, kreeg ik altijd slechte service en hogere kosten dan het officieel was. Dus op een gegeven moment is het klaar en ben ik daar weggegaan. Nu is alleen het probleem dat ik daar een afspraak had staan om iets speciaals met mijn fiets te doen, mijn huidige fiets ombouwen tot een e-bike. Maar omdat ik daar als klant nu weg ben, gaat die afspraak ook niet meer door. Dus mijn zoektocht begon naar het zoeken van een fietsenmaker die ook normale fietsen kon aanpassen tot een e-bike!

Een fietsenmaker zoeken in de omgeving van Veenendaal die mij kon helpen

Niet veel fietsenmakers in de omgeving van Veenendaal konden deze dienst leveren. Zo ben ik naar veel verschillende langs gefietst om daar meer informatie te vragen. Helaas kreeg ik informatie die niet relevant voor mij was en konden ze de dienst die ik wilde niet uitvoeren. Na ongeveer een week zoeken, was ik er wel klaar mee om de hele tijd naar andermans bedrijf te fietsen en ben ik het internet opgegaan. Misschien waren en nog meer fietsenmakers waar ik niet van af wist uit Veenendaal. Dat bleek ook het geval te zijn. Op het internet waren er veel meer dan ik had gedacht! Gelukkig maar want dan was er keuze zat voor mij om te kiezen. Al snel viel mij een bedrijf op met hun website. Dat bedrijf was JZ fietstechniek.

Ze hebben mij super geholpen!

Ik had eens goed gekeken op de website van JZ fietstechniek en het zag er allemaal erg professioneel uit! Alle informatie die op de website stond was duidelijk en ik wist nu ook waar ik zo kon vinden in Veenendaal. Bovendien hadden ze ook de dienst die ik graag wilde. Dus ben ik meteen de volgende dag naar hun fietsenwinkel gegaan om daar te gaan praten wat er mogelijk was. Het gesprek ging vlekkeloos en we hadden binnen een half uur een afspraak voor mijn fiets geregeld. Een paar maanden verder en ik ben nu een trouwe klant van JZ fietstechniek met mijn omgebouwde E-bike.

Meer weten over JZ fietstechniek Veenendaal? Bekijk dan de website van JZ fietstechniek voor meer informatie via www.jzfietstechniek.nl.