Parts Components
Image default
Telefonie

iPhone herstellen Antwerpen

iPhone Herstellen Antwerpen

Als je op zoek bent naar een iPhone herstelling in Antwerpen dan raad ik je aan eens een bezoekje te brengen aan de herstel winkel aan de Herentalsebaan 122 tegenover de Delhaze. Ik ben daar afgelopen week geweest omdat ik een ongelukje heb gehad met mijn iPhone 10. Na het sporten wilde ik mijn tas pakken en was vergeten dat ik mijn iPhone  daar had opgelegd. In een flits zag ik mijn iPhone vallen en durfde hem al niet meer op te rapen. Hij lag met het scherm naar de grond dus ik kon niet zijn of hij gebarsten was maar aan de val te zien en horen wist ik dan ik me op het ergste moest voor bereiden. Ik raapte mijn iPhone op en ja hoor. Niet alleen was mijn iPhone 10 scherm gebarsten maar ook zaten er strepen in mijn beeld. Ik kon hem zo niet langer gebruiken en daaom moest ik op zoek naar een iPhone herstelling in de buurt van Antwerpen want daar woon ik.

Een iPhone herstelling met super goede reviews

Eenmaal thuis ben ik gaan Googlen op iPhone herstelling in de omgeving van Antwerpen en kwam ik De Telefoon en Computer Reparatie Winkel tegen. De website zag er goed uit en de reviews waren ook erg positief. Ik besloot even te bellen om te vragen wat deze iPhone herstelling mij ging kosten en binnen welk termijn dit gedaan kon worden. De vriendelijke mevrouw legde mij uit dat met een nieuw scherm waarschijnljk alle problemen opgelosten zouden zijn. Deze reparatie duurt een klein uurtje en ik mag er in de winkel op wachten. Ook gaat er tijden mijn iPhone 10 herstelling geen data verloren. Daar had ik zelf nog niet bij stil gestaan maar het blijkt dus als je deze herstelling bij Apple laat uitvoeren je al je gegevens kwijt bent.

Ik was erg tevreden met mijn iPhone 10 herstelling in Antwerpen

Ih heb met de mevrouw direct een afspraak gemaakt voor mijn iPhone 10 herstelling en de volgende dag zat ik bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel in Antwerpen te wachten onder genot van een kopje koffie terwijl een monteur mijn iPhone scherm aan het vervangen was. Erg leuk was wel dat je tijdens de herstelling gewoon mee mag kijken. Dat geeft wel erg veel vertrouwen en is nog leuk ook. Ik heb zelf nog nooit eerder de binnenkant van mijn iPhone gezien. Na het vervangen van mijn scherm kon ik hem in de winkel testen. Ik kreeg een nette factuur en kon met de kaart betalen. Al met al ben ik echt super goed geholpen door de vriendelijks mensen hier. Absoluut een aanrader!

 

 

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen