Parts Components
Image default
Woningen

Keramisch parket verwerkt in uw interieurproject in West-Vlaanderen

Bij Van Glabeke in Kooigem – Kortrijk kan u voor meer terecht dan enkel het aankopen van uw tegels en alle benodigdheden om deze te kunnen plaatsen. Wilt u absoluut een stijlvol interieur dat volledig naar uw verlangens ontworpen is, maar weet u niet goed hoe u hieraan kan beginnen? Dan kan u hier ook terecht voor interieurarchitectuur- en totaalprojecten. Zij helpen u bij het uitwerken van een interieur dat tot uiting komt zoals u het niet kon dromen. Met een invulling van de mooiste en meest kwaliteitsvolle tegels komt dit totaalproject zeker en vast tot een subliem resultaat. Ook zijn hun interieurarchitecten steeds mee met de nieuwste trends die opkomen in West-Vlaanderen, zoals keramisch parket.

Zelf uw tegels kiezen of uw interieur laten ontwerpen

Heeft u graag een interieur dat stijlvol is en toch vriendelijk is in gebruik wanneer u kinderen heeft of een huisdier? Dan zijn tegels een voor de hand liggende oplossing voor uw vloeren. Het is een algemeen geweten dat dit soort vloeren een hoge onderhoudsvriendelijkheid hebben en bestand zijn tegen vocht, vuil en vlekken. Maar wilt u liever niet dat u een kille uitstraling krijgt in uw woning, doordat er overal koude tegels liggen? Dan heeft dit bedrijf dat in Kooigem – Kortrijk, in West-Vlaanderen, ligt de oplossing voor u in de vorm van keramisch parket. Keramische parkettegels hebben de warme uitstraling van echte parket gecombineerd met de voordelen van keramische tegels. Een ideale balans die u in uw interieurproject kan laten verwerken. Bovendien kan het gecombineerd worden met vloerverwarming, waardoor het koude gevoel van tegels verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Vraag raad aan een interieurarchitect

Ga langs bij Van Glabeke voor keramisch parket en laat deze tegelspecialist uit West-Vlaanderen u bijstaan in al uw vragen en zoektochten naar de perfecte tegel voor uw interieur of exterieur. Wilt u voor een next level afgewerkt totaalproject gaan? Vraag dan raad aan hun voor de uitwerking van uw gehele interieur door een interieurarchitect en u zal zeker zijn dat elke tegel die in uw woning geplaatst wordt uitgebalanceerd past in het gehele plaatje.

http://www.vanglabeke.com