Parts Components
Image default
Business / Automotive

Kleren oppimpen

We zitten nu allemaal thuis. Hoe we dat doen, geven we allemaal een andere invulling. Sommige mensen hebben deze tijd gekozen als de tijd om een gezondere levensstijl aan te nemen en dus gezonder te eten en elke dag lekker te gaan sporten. Doordat we meer tijd hebben door het wegvallen van werk voor sommigen en het wegvallen van reistijd van en naar werk voor de meesten, kan dit vele sporten ook. Eindelijk hebben mensen de tijd en energie ervoor, maar is er ook echt de noodzaak voor. Het COVID 19 virus raakt namelijk vooral diegene die minder gezond zijn.

Daarnaast zijn er nog mensen die deze tijd gebruiken om eindelijk hun passie te volgen. Zij gebruiken hun vrije tijd om een boek te schrijven, een blog op te zetten of een YouTube-account op te zetten.

Maar voor de fashionista’s is het toch wel een zware tijd. Want die willen het liefst de straten afstruinen naar leuke winkeltjes om nieuwe kleding te komen. Nu kan dat natuurlijk ook via internet, maar dan kom je toch al gauw bij de grote winkels uit. Daarnaast hebben ze nu heel weinig gelegenheden waarbij ze het ook daadwerkelijk kunnen dragen. En er zijn heel veel mensen die hun inkomen kwijt zijn, en dus niet meer het geld uit kunnen geven aan fashion. Vandaar dat er een nieuwe trend rondgaat op het internet.

Dit is een trend waarbij mensen hun huidige kleding weer oppimpen. Dit wordt gedaan door het beschilderen van broeken bijvoorbeeld, maar ook met het onderhouden van kleren. Gaten in kledingstukken worden gestopt en met schoenverf leer kleuren is ook een eitje, zodat je schoenen er weer zo goed als nieuw uitzien! Dan hoef je dus geen nieuwe kleding te hebben, om wel van mooie kleding te kunnen genieten. Het beste van beide werelden dus.

https://www.leerverfshop.nl/