Parts Components
Image default
Business / Automotive

Vitale sectoren

Bijna alle industrieën liggen op het moment stil. Mensen moeten vanuit huis werken, en in praktische banen is dat onmogelijk. Fabriekswerk en dat soort taken worden op het moment dan ook niet of nauwelijks gedaan. Behalve de taken die als uiterst noodzakelijk worden geacht.

Dit zijn taken als bijvoorbeeld de maak van spullen die in het ziekenhuis gebruikt worden. Van mondkapjes tot naalden. Als de productie van deze spullen stil komt te liggen, dan ontstaat er een groot tekort waardoor de kwaliteit van de zorg voor de patiënt en voor de verzorgers in bedwang komen. Deze mensen moeten dus echt doorwerken en gaan dus gewoon weer elke ochtend naar hun werk.

Daarnaast gaat ook de voedingsindustrie gewoon door. Want als zij stilvallen heeft dat gevolgen voor alles en iedereen. Dan is er namelijk niet genoeg eten en komt er een hongersnood. Daarnaast zijn er ook geen schakels in de industrie die uit mogen vallen. Want als er met de etiket machine geen etiket op geplaatst wordt, dan staan allergenen er niet op en zullen er daardoor weer mensen ziek raken. Daarnaast werkt het etiketteersysteem ook met de uiterste houdbaarheidsdatum, die er ook echt op moet staan.

Daarnaast moet de zorg natuurlijk gewoon verder. Zij zijn nu nog harder nodig dan normaal en daarom is het van enorm belang dat zij hun werk voort kunnen zetten, op een veilige manier. Vandaar dat er nu zoveel actie wordt ondernomen om de zorg te beschermen en de medewerkers te helpen en te testen bij klachten.

Ten slotte moeten ook de politie en de brandweer natuurlijk gewoon door. Want zij zijn ook zo belangrijk voor de samenleving, dat zonder hen er haast anarchie uit zou breken. Vandaar dat ook zij gewoon elke ochtend in hun vaste kloffie, zoals normaal, nog op hun werk moeten verschijnen.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/