Parts Components
Image default
Business / Automotive

Maak gebruik van onze opslagruimte

In het geval u gebruik wilt maken van een opslagruimte kunt u daarvoor zeker bij ons terecht. Men kan een opslagruimte in tal van situaties goed gebruiken. Zo is het een erg handig hulpmiddel voor bij een verhuizing. Indien er enkele goederen nog geen definitieve eindbestemming hebben, maar wel ergens geplaatst moeten worden kunnen we zo’n opslagcontainer aan u uitlenen.

Verder is een opslagruimte bijzonder nuttig als men gaat renoveren of verbouwen. Dan kan men inboedel kwijt die men liever niet wil laten staan op een plek waar geverfd en gebroken wordt. Dan staan spullen beter in een tijdelijke opslagbox waar men direct bij kan als men deze voor het huis laat staan. Een opslagruimte is op die wijze een goede oplossing voor de verschillende situaties waarin men bezittingen tijdelijk wil verplaatsen.

Beveiligde opslag van goederen

Wat ook handig is als men voor een tijd voor een opslagruimte kiest is dat deze goed beveiligd is. Wanneer dat het geval is kunt u met een gerust hart uw inboedel buiten uw woning opslaan. Zo is het mogelijk om een opslagbox te kiezen die eerst wordt afgeleverd waarna u alle tijd hebt om deze in te laden. Vervolgens komen wij het weer ophalen en bergen we de container op in een speciaal daarvoor aangelegd terrein met bewaking. Op die wijze kunt u gebruikmaken van onze handige services. Zo is het mogelijk om verder nog gebruik te maken van verwarming waardoor uw spullen ook op de koudere dagen onder normale temperaturen opgeslagen kunnen worden. Neem daarom een opslagruimte van ons en berg uw goederen veilig op.

Langdurige opslagruimte

Voor een langdurige opslagruimte kunt u één van onze zeecontainers lenen. Deze zijn zeer stevig en kunnen voor een geruime tijd op de stoep blijven staan. Hebt u dus een opslagruimte waar u voor zolang het duurt ook nog eens direct bij kunt? Dan is zo’n container een prima keuze.

https://www.oomenopslag.nl/