Parts Components
Image default
Aanbiedingen

Autoverhuur Barendrecht

Autoverhuur Barendrecht

Een goede auto huren? iZi Huren is de plek voor voordelige autoverhuur in Barendrecht. Dat is de locatie waar iZi Huren gevestigd is, maar de auto ophalen of inleveren kan ook op andere locaties, zoals: Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Auto of personenbus huren? Bij iZi Huren in Barendrecht maken we het u makkelijk. U heeft de keuze uit een groot assortiment jonge auto’s die u kunt huren voor een dag, paar dagen of zelfs langer. Ideaal voor een vakantie, weekendje of dagje weg, verhuizing, of welke reden dan ook. Profiteer bij iZi Huren van scherpe prijzen en de beste jonge voertuigen. U kunt een personenauto huren, een personenbus voor 5, 8 of 9 personen of een bestelwagen of -bus van categorie A, B, C of E. De bestelwagens hebben allen 3 zitplaatsen.

Auto of personenbus huren

Een personenauto huren kan bij iZi Huren voor 249 euro per dag. U krijgt dan een super-de-luxe Range Rover Evoque van ons mee. Toch een personenbus nodig, omdat u met meerdere mensen op pad wilt gaan? U huurt bij iZi Huren bijvoorbeeld een 9 persoons Mercedes Vito vanaf 80 euro per dag. Bij alle gehuurde voertuigen heeft u 125 km vrij en heeft u standaard ANWB Pechhulp door heel Europa. Zaken zoals het verlagen van het eigen risico, het toevoegen van een extra bestuurder, een navigatiesysteem of sneeuwkettingen zijn tegen een kleine bijbetaling ook mogelijk. 

iZi Huren in Barendrecht

Voordelig een personenauto, personenbus of bestelwagen huren doet u bij iZi Huren in Barendrecht. Wij hebben diverse jonge auto’s en busjes in ons wagenpark. Het ophalen en inleveren van de gehuurde auto of bus kan op diverse locaties in Nederland. Er is altijd wel een locatie in uw buurt. Dat maakt het huren bij iZi Huren in Barendrecht zo gemakkelijk. Neem in het geval van vragen of onduidelijkheden contact met ons op. 

https://www.izihuren.nl/