Parts Components
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het kan: een autoverzekering van de Hema

Wie dacht dat Hema zich alleen bezighoudt met de verkoop van kleding, cosmetica, kantoorartikelen, interieur en speelgoed heeft het mis. Je kunt namelijk ook voor je verzekeringen terecht bij deze winkel. Veel mensen ervaren het als vertrouwd, en dat is dan ook precies waar het merk op in wil spelen. Een reisverzekering, maar ook een autoverzekering is een van de mogelijkheden die je bij Hema hebt. Doordat je hier een autoverzekering afsluit kun je verzekerd zijn van de beste zorg, ook in het buitenland.

De mogelijke verzekeringen bij Hema

 

Stel, je krijgt een aanrijding in het buitenland. Een vervelende gebeurtenis, maar nog erger wanneer je verzekering niet goed blijkt te zijn. Volgens Hema heb je hier geen last van wanneer je hier een autoverzekering afsluit. Je hebt de keuze uit diverse pakketten, en op basis hiervan stel jij je verzekering samen. Een basispakket kan bestaan uit een WA verzekering, een WA verzekering met beperkt casco en een all-risk verzekering met volledig casco. Daarnaast kun je nog aanvullende dekkingen kiezen die je bij de verzekering toevoegt. De verzekering is online binnen enkele minuten geregeld.

 Bekijk de mening van anderen

Maak je een goede keus wanneer je voor Hema kiest of kun je beter voor iets anders kiezen? De keuze voor een verzekering is niet zomaar een keuze, deze moet je weloverwogen maken. Lees daarom de ervaringen en reviews van Hema verzekeringen hier, zodat je de mening van andere gebruikers kunt lezen, om zo tot een beslissing te komen.