Parts Components
Image default
Business / Automotive

Jong gebruikte auto’s

Een auto kan veel beteken voor uw eerste indruk. Wanneer u als ondernemer of ZPP’er afspreekt met een klant, dan is de auto vaak uw eerste indruk. Het is daarom zeker van belang om een goede wagen te rijden. Een auto waarmee u klasse uitstraalt, heeft natuurlijk een prijskaartje. Maar wist je dat zelfs voor een kleiner budget de beste wagens kunt kopen? Lees gauw verder wat jong gebruikte auto’s voor u kunnen betekenen. 

Jong gebruikt, is dat niet tweedehands?

Jong gebruikte auto’s heten niet voor niets zo. De naam doet vermoeden dat dit simpel tweedehands auto’s zijn. Het klopt zeker dan een jong gebruikt model ook tweedehands genoemd kan worden, maar het is zoveel meer dan dat. Om de term jong gebruikt te krijgen, moet de auto namelijk wel aan een aantal eisen voldoen. Zo mag de auto niet ouder zijn dan twee jaar en is 30.000 km het maximaal gereden kilometers. Oftewel de auto is nog bijna nieuw. Omdat het dus geen nieuwe auto meer is, geniet u als koper van extra scherpe prijzen!

De beste merken en modellen

Deze auto’s mogen niet ouder zijn dan twee jaar. De klant is dus verzekerd van niet alleen een goede auto, maar ook de nieuwste modellen. Maak indruk met uw recente model van de beste merken. Alleen u weet wat u er werkelijk voor betaald heeft.

Eigen importkanaal

Jong gebruikte auto’s hebben een eigen importkanaal waardoor deze extra voordelig verkocht kunnen worden. Als klant hoeft u niet eerst eindeloos veel online advertenties af te gaan of bij particulieren een voordelige tweedehands auto te kopen. Een jong gebruikt model past in hetzelfde budget en u krijgt er zoveel meer voor terug! Een auto die zo goed als nieuw is, maar dan voor een fractie van de nieuwprijs!

Een auto is de beste indicator voor een goede eerste indruk. Of u de auto nu nodig heeft voor zakelijk gebruik of dat u gewoon plezier heeft in een nieuwe luxe auto, jong gebruikte auto’s zijn de beste optie. U geniet van de beste prijzen tegenover de beste voorwaarden. Uw auto is zo goed als nieuw en u betaalt slechts een fractie van de nieuwprijs!