Parts Components
Image default
Business / Automotive

Alle informatie over de theoriecursus van Altijdgeslaagd

Ben je 17 jaar of ouder en zoek je een rijschool waarbij je goed wordt voorbereid op je theorie examen?  Dan moet je zeker inschrijven bij Altijdgeslaagd. Bij Altijdgeslaagd volg je een theorie cursus waarbij je zeker weet dat je gaat slagen voor je theorie examen.

 

Eendaagse cursus van Altijdgeslaagd

Niet iedereen heeft de tijd om dagen lang te leren uit dikke saaie theorie boeken. Juist daardoor is het bij Altijdgeslaagd mogelijk om een eendaagse cursus te volgen waarbij er op een dag alle relevante kennis wordt bijgebracht die je helpen met het behalen van je examen. Dit gebeurt allemaal via een volledig examen gerichte methode waarbij je met een 100% unieke lesmethode zal slagen op het CBR examen.

 

Hoe zit het theoriecursus eruit?

De theoriecursus van Altijdgeslaagd bestaat uit diverse examenvragen over alle voorkomende verkeersregels, verkeersinzicht, het erkennen van diverse verkeerssituaties en mogelijke gevaren die zich kunnen aandienen. Je begint met de cursus wanneer je zelf wil doordat Altijdgeslaagd geen wachttijden heeft.
Alle kandidaten melden zich s’ochtends vroeg bij de locaties. Na een korte introductie begint de theoriecursus waarbij je heel de dag door wordt getraind op vragen van het CBR examen. Direct na de cursus wordt je door een van de instructeurs gebracht naar het CBR waar je het examen zal afleggen.

De eendaagse theoriecursus is gericht op het juist beantwoorden van de vragen die je krijgt tijdens het CBR examen. Je leert snel en vaardig de juiste antwoorden op de 25 CBR vragen over het herkennen van gevaar in het verkeer. Ook leer je tijdens de cursus om tenminste 90% van de 40 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht goed te beantwoorden.

 

Begintijd van de cursus

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend. Rond een uur of zeven s’ochtends begint de theoriedocent met zijn les. Tussen de lessen door zijn er regelmatig pauzes om te kunnen ontspannen. De exacte begintijd voor jouw cursus ontvang je samen met je bevestigingsmail nadat je je hebt aangemeld.

 

Moet er vooraf alvast gestudeerd worden?

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je van Altijdgeslaagd een paar handige links. Deze kan je alvast bekijken voor je met de cursus begint. Dit is niet verplicht of erg noodzakelijk. Tijdens de lessen worden namelijk alle punten, kennissen en CBR examenvragen  behandeld die je nodig zal hebben om in een keer te slagen voor je theorie examen.

 

De kosten

De autotheorie examen van Altijdgeslaagd waarbij je zeker weet dat je gaat slagen kost op dit moment maar slechts 149,99 euro inclusief het CBR examen. Er komen geen extra kosten bij. Het is mogelijk om met iDeal of contant te afrekenen.
Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail van Altijdgeslaagd met daarin alle belangrijke informatie over de cursus en de betalingsmogelijkheden.

Wanneer je bent gezakt dan volg je gratis vervolgcursussen totdat je slaagt.

 

De slagingspercentage van Altijdgeslaagd

Voor deze cursus heb je 110% slagingskans. Iedereen die goed Nederlands spreekt, op tijd aanwezig is voor de cursus en tijdens de les goed oplet kan gewoon binnen een dag slagen. Altijdgeslaagd heeft een gemiddeld slagingspercentage van 97%

De theorieschool verwacht van jou dat je goed oplet en meedoet met de opleiding. Als je niet slaagt dan mag je de cursus helemaal gratis opnieuw volgen.

 

Waar kan ik de cursus volgen?

De theoriecursus is te volgen in Den Haag, Amsterdam en omgeving ervan. Het exacte adres voor jouw cursus ontvang je samen met de bevestigingsmail nadat je je hebt ingeschreven. Om het voor de cursisten makkelijker te maken zoekt Altijdgeslaagd altijd locaties die goed aansluiten bij het openbaar vervoer.

Heb je interesse en wil je je vandaag nog aanmelden voor je theoriecursus? Dit is mogelijk via de website www.altijdgeslaagd.nl/

 

https://www.altijdgeslaagd.nl/