Parts Components
Image default
Business / Automotive

Autohoogwerker en meer huren in Veenendaal

Jekuntmijhuren.nl is een bedrijf in Veenendaal waar je verschillende machines kunt huren waaronder een autohoogwerker. U kunt bijvoorbeeld aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften, opleggers en nog veel meer huren. De meeste machines worden bij ons gehuurd in ongeveer een straal van 50 kilometer rondom Veenendaal en Ede. Maar ook in de rest van Nederland is het mogelijk. 

Autohoogwerker en meer

Voor elke klus die u uit wilt gaan voeren hebben wij de juiste autohoogwerker of andere hoogwerkers voor u klaarstaan. Deze hoogwerkers zijn geschikt voor bijvoorbeeld een schilderklus. Maar ook als u lampen wilt vervangen. Voor elk persoon hebben wij een hoogwerker die past. Voor zowel professionals als particulieren. In ons assortiment hebben wij 3 soorten autohoogwerkers. De eerste autohoogwerker is 22 meter hoog. De tweede soort autohoogwerker is 25 meter hoog. En de laatste soort is 25 meter met een Auto Telescoop Hoogwerker. Dit houdt is dat je meer bereik hebt. Deze hoogwerker is dan ook het duurst. Deze kost voor 1 dag €345,00 en voor 2 dagen €650,00. De rest van de autohoogwerkers zijn allemaal een stuk goedkoper. Deze hoogwerkers zijn de oplossing als u verschillende werkzaamheden op 1 dag moet uitvoeren. 

Aanhangwagens 

Naast schaarhoogwerkers hebben wij ook in  aanhangwagens hard gezegd 2 soorten. Open aanhangwagens en gesloten aanhangwagens. Open aanhangwagens zijn zonder dag en gesloten aanhangwagens zijn met dak. Verder zijn er natuurlijk nog veel soorten en maten onder onze aanhangwagens. Aanhangwagens zijn ideaal als u wilt verhuizen. Privé of met u bedrijf. Als u niet zeker weet welke aanhangwagen u nodig heeft kunt u ons bellen of een e-mail sturen. 

BE-combinatie 

BE-combinaties zijn ideale kleine vrachtwagens voor het vervoer van lange producten. Dus producten zoals lange buizen, machines of bijvoorbeeld een grote autohoogwerker. Doordat er in de vrachtwagen een knik oplegger zit kunt u gemakkelijk machines laden en lossen. Deze auto of oplegger kan maximaal 6300 kilo aan. De elektrische lier die er ook bij zit kan ongeveer 3,6 ton trekken. Voor deze BE-combinaties is wel een vereiste dat u in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs B+E. Een BE-combinatie huren kost voor 1 dag €180,00 en voor 2 dagen €290,00. Klik hier om alle autohoogwerkers te bekijken.