Parts Components
Image default
Business / Automotive

Professionele bestelwagen inrichting – wat u moet onthouden

Bestelwagen inrichting nodig? LRB ontwerpt en levert een bestelwagen inrichting op maat. Met behulp van een doordachte uitrusting van LRB geniet u van meer bergruimte, meer overzicht tijdens het werk en minder tijdverlies. Het is dus een slimme investering die zich snel zal terugverdienen.

Bestelwagen inrichting in aluminium.

LRB Bedrijfswageninrichting kiest voor aluminium om bestelwagens uit te rusten. De reden waarom hoeven we niet ver te zoeken want aluminium is niet alleen heel erg sterk, het is ook licht in gewicht. Die combinatie maakt van aluminium een geliefd materiaal om uitrustingen te bouwen.

De voordelen van het lichte gewicht hoeven we u niet te vertellen. Enerzijds is er minder belasting op het onderstel van de wagen, wat ook het brandstofverbruik ten goede komt. Anderzijds licht het zwaartepunt van de bestelwagen lager waardoor er een betere baanvastheid is tijdens bochtenwerk.

ALUCA.

Voor de bestelwagen inrichting gebruikt LRB het modulaire systeem van de Duitse fabrikant ALUCA. Deze leverancier heeft een heel groot assortiment van opbergoplossingen met onder meer rekken, kasten, werkbanken, ladeblokken … etc. Zoals we van Duitsers gewend zijn, is de kwaliteit altijd van de bovenste plank.

De meeste opvallende oplossing van ALUCA zijn de vloerschuiven. Dit schuifsysteem bestaat uit langwerpige laden op de vloer van de bestelwagen. Bij kleine modellen is dit heel interessant omdat er bovenop de schuiven nog plaats vrij is om materiaal te plaatsen. Er gaat dus minder plaats verloren. Dit soort vloerladen is dus een goede keuze voor uw bestelwagen inrichting.

Persoonlijke bestelwageninrichting.

LRB gelooft niet in één oplossing voor elke klant. Bij de inrichting van een bestelwagen is maatwerk altijd essentieel. Iedereen heeft andere noden en behoeften die moet gereflecteerd worden in de uitrusting van deze mobiele werkplaats. Daarom start men bij LRB altijd met een wit blad bij elk project, zodat deze optimaal wordt afgestemd op de klant.

Binnen en buiten.

Als we naar de bestelwagen inrichting kijken dan praten we niet alleen over de binnenkant. Voor de buitenkant bestaan er ook allerlei oplossingen zoals dakdragers, lichtsignalisatie, belettering, deurladders … etc. Bij LRB kunt u terecht voor een totaaloplossing voor uw bestelwagen!