Parts Components
Image default
Business / Automotive

auto met schade verkopen

Auto met schade verkopen? Lees hoe u dat doet!

Bent in woonachtig in België en is de auto daar ook ingeschreven? Dan is het heel gemakkelijk om de auto met schade te verkopen. Zelfs een keuring voor verkoop is niet nodig. In slechts 1 dag tijd ontvangt u een goede prijs waarvoor u de schadeauto meteen voor kunt verkopen. Bekijk zelf wat uw schadeauto waard is op http://schadewagenverkopen.be/

Hoe gaat het in zijn werk

Meer dan duizend autobedrijven kunnen een bod uitbrengen op uw schadeauto. Na 1 dag tijd wordt het hoogste bod aan u teruggekoppeld. Dit bod is de prijs waarvoor u de schade meteen kunt verkopen. Het bod is gratis en vrijblijvend evenals het aanmelden van de auto. Geen kosten dus om te weten te komen wat uw auto waard is en waarvoor u de schadeauto meteen voor kunt verkopen. De auto wordt netjes opgehaald volgens afspraak en u krijgt het afgesproken bedrag in handen. Aangezien u niets betaald loopt u ook geen enkel risico.

Schades en gebreken

Schade kan zowel uiterlijke schade betreffen waaronder deuken en krassen maar ook technische schades en mankementen. Wanneer uw auto betrokken raakt bij een verkeersaccident dan komt daar vaak schade uit voort. Soms betreft dit alleen schade aan de buitenkant van de auto maar soms raken er ook onderdelen defect welke buiten het koetswerk vallen. Het kan ook zijn dat uw motor beschadigd is geraakt door een defecte distributieriem. Ook dan spreken wij van schade. Ook wanneer de auto een gebrek heeft welke aan techniek te wijten is dan kunt u probleemloos de auto verkopen via ‘schadewagenverkopen.be’.

Geen Keuring voor verkoop

Verkopen zonder keuring voor verkoop? Geen probleem. Normaal is een keuring voor verkoop verplicht maar wanneer u de auto verkoopt via http://schadewagenverkopen.be/ dan is een keuring voor verkoop niet nodig! U ontvangt gratis een bod op uw schadeauto en kunt deze zonder kosten te maken verkopen. De auto wordt bij u thuis opgehaald en er wordt meteen met u afgerekend.