Parts Components
Image default
Business / Automotive

Tomos parts

Tomos is een populair scooter merk, en terecht! Deze herkenbare scooter rijdt heerlijk dankzij de grote wielen en het slanke frame. Alle Tomos snorfietsen rijden 25 km/u waarmee je vlot en zonder helm kunt rijden. Wist je dat Tomos naast de bekende benzine scooters ook elektrische scooters maakt? Met dezelfde Tomos kwaliteit maar in een modern en zelfs futuristisch jasje. Met officiële Tomos parts en andere onderdelen en accessoires uit de scootershop kun je deze scooter in perfecte staat houden, kijk maar eens naar deze artikelen:

 

Tomos parts beugelslot

Een goede snorfiets moet je ook goed beschermen! Je kunt een standaard kettingslot kopen, die passen op vrijwel alle scooters, je kunt ook kiezen voor een beugelslot die perfect is voor de Tomos dankzij de speciale Tomos houder. Dit beugelslot heeft een ART 3 rating. Dit keurmerk garandeert een veilig slot dat niet snel gekraakt kan worden. De ART 3 rating is een vereist voor een diefstalverzekering voor jouw snorfiets. Daarmee is dit beugelslot een waardige aanvulling op de diverse Tomos parts.

 

Je kunt overigens ook speciale slotenhouders bestellen, die zijn niet duur en maken het opbergen van het beugelslot veel eenvoudiger. Voor de prijs kun je deze niet laten liggen!

 

Tomos parts windscherm

Rijden op een Tomos snorfiets is heerlijk, maar die insecten in je gezicht zijn minder aangenaam. Plaats daarom een windscherm op jouw scooter. Dat is helemaal niet ingewikkeld dankzij het bevestigingsset met beugels en schroeven. Dit windscherm is overigens ook geschikt voor diverse Vespa scooters. Het is een middelhoog scherm dat je zal beschermen tegen wind en insecten. Ook bij neerslag zul je een stuk aangenamer rijden!

 

Alle Tomos parts die je maar kunt wensen!

Dat waren nog maar enkele voorbeelden. Je kunt jouw Tomos scooter tot in lengte der dagen onderhouden met honderden onderdelen. Wat dacht je van:

 

  • Uitlaten voor alle Tomos modellen
  • Vervangende spatborden
  • Gas- en remhendels
  • Afdekkappen voor de oliepomp
  • Achteruitkijkspiegels
  • Buddyseats
  • Alle soorten luchtfilters

 

Met al deze Tomos parts kun je bijna een compleet nieuwe snorfiets bouwen! En de meeste Tomos parts zijn gewoon op voorraad in de online shop, neem snel een kijkje!