Parts Components
Image default
Business / Automotive

Bedrijven zonder alarm zijn vissen op het droge

U moet er niet denken, u heeft uitzonderlijk hard gewerkt om uw bedrijf zo goed op de kaart te zetten en succesvol te maken, dan komen er inbrekers die alles verpesten omdat u geen alarmsysteem had. Natuurlijk, een camerasysteem is ook een beveiligingssysteem. Dit is echter niet meer zo effectief als voorheen, omdat inbrekers veel brutaler zijn geworden. Er is een trend te zien waarin er steeds meer bedrijven worden getarget. Niet alleen meer voor het geld, maar ook voor de spullen die in bepaalde panden staan. Zonder alarmsysteem komen criminelen tegenwoordig zomaar binnen. Zorg ervoor dat u een alarmsysteem als de Jablotron 100 laat installeren, om gegarandeerd alle dieven buiten te houden!

Bedrijfspanden steeds aantrekkelijker

De inbraken in bedrijfspanden zijn enorm toegenomen de laatste jaren. Dat komt niet omdat de beveiliging is verslechterd, zeker niet. Het is simpelweg zo dat criminelen steeds brutaler worden en lak hebben aan beveiliging als bewakingscamera’s. Er moet harder opgetreden worden tegen ongewenste gasten en dat begint met een alarmsysteem. Natuurlijk is het handig om sommige klanten of mensen met verkeerde intenties af te schrikken met camerasystemen. Een daadwerkelijke inbraak moet echter automatisch en snel gealarmeerd worden. Dit kunt u bijvoorbeeld ’s nachts heel goed gebruikt. Gezien bedrijfspanden in de nacht steeds vaker beroofd worden is dit dus een ideale oplossing.

Een Jablotron 100 alarmsysteem dat is pas beveiligen.

Het beste beveiligingssysteem dat u op dit moment in uw bedrijfspand kan implementeren is het Jablotron 100 alarmsysteem. Als opvolger van de Jablotron Oasis is dit alarmsysteem alleen maar veiliger geworden. Er zijn nog geen meldingen geweest dat er een mankement of succesvolle diefstal is geweest in een bedrijfspand waar Jablotron 100 is geïnstalleerd. Buiten deze feilloze manier van beveiligen is de Jablotron met aansturing via internet en sms, en een comfort entree zeer prettig in gebruik. Met een eenmalige investering in dit alarmsysteem kunt u de komende decennia vooruit zonder zorgen! Ga nu naar Arend Beveiliging voor meer details.

 

https://arendbeveiliging.nl/