Parts Components
Image default
Business / Automotive

Dubbel glas voor minder vaste lasten

Is de beglazing in uw huis toe aan vervanging of wilt u minder tocht in uw huis en een lagere energierekening? Kies er dan voor om dubbel glas te bestellen, want dubbel glas brengt vele voordelen met zich mee.

Minder energieverbruik
Als u ervoor kiest om uw huis van dubbel glas te voorzien, merkt u meteen voordelen. De dubbele beglazing zorgt voor een betere isolatie waardoor de tocht in uw huis sterk vermindert. Hierdoor wordt het minder koud en dat maakt de leefomstandigheden aangenamer.

Daarbij heeft een beter geïsoleerd huis ook invloed op uw portemonnee. Door de isolerende werking van dubbel glas krijgen koude en warme lucht minder de kans om uw huis binnen te komen. Dit betekent dat de temperatuur in uw huis constanter blijft en u minder vaak de airco of verwarming hoeft aan te zetten. Aan het einde van de eerste maand met dubbel glas heeft u al minder energie kosten.

Voorkom condensvorming
Door de isolerende werking heeft vocht ook minder kans om te verdwijnen. Hierdoor kan er condens ontstaan op het glas. Om dit te voorkomen, is het van belang om uw huis goed te ventileren. Dit kan door ventilatieroosters te plaatsen boven de ruit.

Wilt u meer informatie over dubbele beglazing of wilt u uw glas online bestellen. Neem dan een kijkje op de website van Glaskoning. Zij voorzien u van het beste glas en advies.