Parts Components
Image default
Business / Automotive

Een Dascham kopen bij Carcam.nl

Beveilig uw auto met een Dashcam.

Koop een Dashcam bij Carcam.nl. Beveilig uw auto voor als u weg bent en zorg ervoor dat u in uw gelijk wordt gesteld bij een ongeluk. De Dashcams houden alles in de gaten en zijn zeer goed beveiligd.

Carcam specialiseert in ingebouwde en verborgen camera’s die niet zomaar kapot te maken zijn. En gebeurd dit toch, dan zijn de beelden alsnog bruikbaar.

Verschillende Type Dashcams

Dashcams zijn te verkrijgen in allerlei verschillende soorten en uitvoeringen. Zo kunt u een dashcam bestellen met wifi, met gps en natuurlijk ook met een parkeermodus. Wilt u dat de beelden te allen tijde goed zijn? Bestel dan een Dual Dashcam, Full HD of HD Ready variant van de ingebouwde dashcams.

Bekijk de camera’s selecteer uw merk en kies of u de dashcam door ons wilt laten inbouwen. Wij helpen u graag, ook bij u voor de deur.

Kwaliteit voor kwantiteit

Vaak worden Dashcams gestolen uit auto’s of bij vandalisme meegenomen. Om dit probleem te voorkomen specialiseren wij ons in de verkoop van ingebouwde en verborgen Dashcams. Onze Dashcams met parkeermodus activeren automatisch wanneer trillingen rondom de auto worden waargenomen. Zo loopt uw auto accu niet leeg maar kunnen er toch beelden worden opgenomen wanneer noodzakelijk.

Bekijk de webshop voor een compleet overzicht aan Dascams. En kies het type dat bij uw auto past. Heeft u geen idee? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel naar 06-22323435 voor meer informatie.