Parts Components
Image default
Business / Automotive

Polderscooter

Polderscooter begrijpt als geen ander het belang van vervoer. Het wordt steeds maar drukker in Nederland. Vooral in de Randstad is het steeds minder prettig aan het worden voor automobilisten. Zo staan mensen dagelijks uren in de file. Het leidt tot een hoop frustratie en stress bij mensen. Ook zien we dat veel steden steeds meer de auto willen gaan werken. Zo heb je in sommige steden al autovrije zones. Op deze manier wil men steden schoner stiller en veiliger maken. Nederland voldoet namelijk ook niet aan de normen die gelden voor luchtkwaliteit. Tevens moeten emissies die auto’s uitstoten ook worden teruggebracht. Een scooter biedt voor velen een uitstekende oplossing. De scooter is gewoon een prima alternatief voor de auto. Voor afstanden in en om de stad ben je met een scooter beter af dan met de auto. Snel en stijlvol verplaats je jezelf van a naar b. Een andere mooie bijkomstigheid is dat je geen parkeergeld hoeft te betalen met een scooter. Het parkeergeld in de steden rijst de pan uit. Zo zijn ook kosten voor aanschaf, onderhoud, verzekering en benzine vele malen lager dan bij een auto. Bij Polderscooter hebben ze precies begrepen hoe het werkt. Bij Polderscooter kan je namelijk gewoon een scooter leasen.

Polderscooter lease en koop

Waar je vroeger alleen een auto kon leasen, heeft Polderscooter nu ook een oplossing op het gebied van scooters. Al vanaf €18 per maand kan je bij Polderscooter terecht voor het leasen van een scooter. Een scooter kopen kan natuurlijk ook gewoon. Met een zeer uitgebreid assortiment is er bij Polderscooter voor ieder wat wils. Bezoek daarom eens de website. Naast het leasen en verkopen van scooters biedt Polderscooter nog veel meer. Zo biedt men service aan huis en onderhoud op locatie. Tevens biedt Polderscooter vervangend vervoer, mocht dat nodig zijn. Op de website zie je de verschillende onderhoudspakketten die Polderscooter aanbiedt.

Showroom

Polderscooter heeft een prachtige showroom in Dronten. Een bezoek is dan ook zeer de moeite waard. Bekijk het ruime assortiment en ervaar de uitstekende service die men biedt bij Polderscooter. Wil je weten hoe het leasen van een scooter in zijn werk gaat? Bezoek dan de website of stuur een e-mail.