Parts Components
Image default
Business / Automotive

Taffe industriele tafels, industriele tafel, industriele eettafel op maat

Taffe is geïnspireerd door industriele werktuigen en oude vintage fabrieksmachines, gietijzeren machine onderstellen, machine tandwielen en gietijzeren tafelonderstellen en gietijzeren tafelpoten. Deze inspiratie wordt terug gebracht in het design van de industriële tafel, tafels. Er is bijvoorbeeld keuze tussen gietijzeren onderstellen, gemaakt van oude machine onderstellen of een tafel met stalen onderstel en wagonplanken tafelblad. Er is veel keuze tussen soorten tafel onderstellen en tafelbladen. 

Tafelbladen

Er is naast de keuze van verschillende soorten tafel ondestellen gemaakt van gietijzer, gelaserd staal of galaste tafelonderstellen ook een ruim keuze tussen houtsoorten en houtbehandelingsmethodes. Alle tafel, eettafel, industriele tafel en industriele eettafel, tafels worden met de hand gemaakt. De Taffe wagonplanken tafelbladen worden geschaafd naar gewenste diepte. Van ondiep tot deip kan de wagonplank geschaafd worden. Diep betekend weinig kleur contrast en ondiep betekend veel kleurcontrast. Voor een groot kleur contrast is het mooi de wagonplanken af te schaven, hierbij wordt de oude donkere laag eraf geschaafd. Naast de oude tafelbladen is er ook keuze voor een eiken tafelblad voor de industriele tafel naar keuze. Dit massief eiken kan geleverd worden in verschillende dikte en kleur tinten, van licht gerookt tot donker gerookt. Standaard wordt de industriele tafel geleverd met 5cm dik massief eiken planken. Daarbij kunnen de planken tot 25cm breed. Wat een zeer mooi effect geeft aan de oude tafel look. Ook kan gekozen worden voor vergrijsd eiken.  Het eiken tafelblad kan geleverd worden in verschillende kleur tinten, ook zwart eiken tot licht gerookt of geheel licht eiken is allemaal mogelijk. Kortom er is veel keuze aanbod van industriële tafel, tafels. Vintage industrieel design en oude machine onderstellen of gietijzeren tafelpoten worden veel gebruikt bij taffe tafels.

Onderstellen

Naast de verschillende soorten tafelbladen kan er gekozen worden vooor veel verschillende tafel onderstellen voor een industriele tafel naar keuze en geheel naar wens en maat te maken. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een in hoogte verstelbare tafel. Deze tafel soort is uniek in nederland en kan naar gewenste hoogte gezet worden door middel van verschillende vertandingen en te draaien aan een handwiel. Deze tafel soort is ook mogelijk met een massief oud eiken met vegrijst eiken of greookt eiken tafel blad maar er zijn naast de in hoogte verstelbare tafel, crank tafel ook keuze voor een industriele tafel die in hoogte te verstellen is doormiddel van spindels en moeren. Door middel aan de moeren te draaien zal de tafel omhoog en omlaag gaan. Op deze manier is het erg goed de tafel ook in het kantoor te gebruiken om de tafel in de gewenste hoogte te zetten om er de gehele dag aan te zitten.

Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

www.taffe.nl

http://www.taffe.nl