Parts Components
Image default
Business / Automotive

Vintage Volkswagens gezocht

In het Gelderse Renkum staat voor liefhebbers van klassieke Volkswagens de koffie klaar bij Kieft en Klok. Dit bedrijf houdt zich bezig met het kopen, restaureren en verkopen van vintage Volkswagens. Op zoek naar een goede vintage Volkswagen? Of heeft u een klassieke Volkswagen wilt u deze verkopen? Dan bent u bij Kieft en Klok aan het juiste adres. Liever zelf sleutelen? Dan kunt u bij Kieft en Klok terecht voor restauratieprojecten en natuurlijk voor onderdelen in de webshop.

Zoeken, kopen, bouwen en verkopen

Door de jaren heen hebben de heren Kieft en Klok heel wat Volkswagens gevonden, gekocht, gerestaureerd en verkocht. Waren dat in het begin alleen de kevers, in de loop der jaren kwam daar ook de Volkswagen bus bij. Allereerst omdat deze bussen praktisch zijn op evenementen en vakanties. Verder zijn deze bussen uniek in hun uiterlijk en als laatste, ze zijn sleutelvriendelijk.

Dus bent u op zoek bent naar een Volkswagen in een goede staat? Dan bent u bij Kieft en Klok aan het juiste adres. Ga eens langs in Renkum, de koffie staat klaar. 

Een wereldwijde zoektocht

Kieft en Klok zoeken over de hele wereld naar klassieke Volkswagens. Hierbij gaat hun voorkeur uit naar ongerestaureerde Volkswagens die lange tijd binnen hebben gestaan. Een ongerestaureerde Volkswagen heeft een aantal voordelen. Zo is te zien wat er gekocht wordt. Daarnaast zijn ze, op wat gebruikssporen na, helemaal origineel en nog net zo zoals ze de fabriek verlieten.

Heeft u een klassieke Volkswagen en wilt u deze verkopen? Neem dan eens contact op met Kieft en Klok.

U kunt bij Kieft en Klok ook terecht als u op zoek bent naar een specifiek model Volkswagen. Met hun wereldwijde netwerk is een grote kans dat zij vinden wat u zoekt.

Wat staat er zoal in de showroom?

Een rondgang door de showroom van Kieft en Klok leert dat de verscheidenheid aan klassieke Volkswagens groot is. Van Ovale Volkswagens met vouwdak tot een Volkswagen kever Cabriolet. En zelfs de tot de verbeelding sprekende Porsches vindt u bij Kieft en Klok. En dan is er nog het grote assortiment bussen en campers!