Parts Components
Image default
Business / Automotive

Voor in de zomer een cabrio?

Met deze tropische temperaturen is het natuurlijk erg prettig om in een cabrio te rijden. De meeste cabrio’s heeft Mercedes ook uitgebracht. Mercedes is namelijk erg goed in het bouwen van diverse soorten cabrio’s. De eerste cabrio die Mercedes ooit heeft uitgebracht, is de Mercedes SLK. Echter is deze ook heel sportief ogend, maar onder de motorkap valt dit tegen. De 2.0 Liter 4Cilinder heeft namelijk slechts 150pk. Dat is niet heel veel voor een sportieve auto. Echter zorgt dit er wel voor dat de auto niet zo heel prijzig meer is. De auto is dat wel geweest indien deze nieuw is gekocht. Indien dat het geval is, dan betaal je hier om en nabij de 50.000 euro voor. Deze auto kost momenteel nog rond de 17.000 euro tweedehands. Het bouwjaar betreft dan rond 2008 en het gaat hier ook om een kilometerstand rond de 100.000km.  Dit zijn echter wel auto’s die je niet zo snel in de wintermaanden zal gaan gebruiken. De meeste van deze auto’s zijn daarentegen ook heel erg koud in de winter. Deze cabrio’s hebben vaak ook niet zo’n goede verwarming. 

Waar koop jij deze perfecte cabrio? 

Dit is natuurlijk afhankelijk van of jij een nieuwe auto wil kopen, of dat jij een auto wilt kopen die al gebruikt is. De meeste mensen kopen zo’n cabrio niet nieuwe. Deze wordt vaak gekocht met al heel wat kilometers op de teller. Vandaar dat de prijzen hiervan ook heel erg mee kunnen vallen. Toch is dat wel een van de grootste redenen waarom men zo’n cabrio zou kunnen kopen. 

Waar koop je deze auto? 

Wil jij per se een Mercedes cabrio? Dan kun jij deze het beste kopen bij een occasion dealer in Hengelo. Echter moet je hier wel goed naar kijken. Anders kun je wel eens een kat in de zak kopen.

https://www.baantwente.nl/