Parts Components
Image default
Business / Automotive

Wat is Eindhoven Park, Sleep & Fly?

Reizen kan soms vermoeiend zijn; de grote afstanden naar en van een vliegveld en de enorme wachttijden maken het niet makkelijker. Eindhoven Airport begrijpt dit en wilt je het reizen makkelijker maken door een tussenstop te maken en een break te nemen in een aangename locatie. Dat doet ze met de Park, Sleep & Fly optie welke wordt aangeboden door de shuttle service van het vliegveld. Dit is dus een derde mogelijkheid naast de bestaande twee: valet parking en shuttle parking)

Hoe werkt het?

Het werkt namelijk zo: je trekt tijd uit voor je reis (over land) naar een hotel dichtbij Eindhoven Airport. Met een boeking kun je ervoor kiezen om daar een nachtje te blijven overnachten en vervolgens opgehaald te worden door de shuttle service van het vliegveld. Je parkeert je wagen op de airport, slaapt een nachtje in een hotel, en wordt op tijd opgehaald voor je vertrek vanuit de luchthaven.

Deze optie is vooral erg handig voor zij die grote afstanden moeten afleggen om het vliegveld te bereiken. Er zijn meer dan 35 accommodaties in de buurt, maar Eindhoven raadt twee daaruit aan bij de passagiers (De Novotel Eindhoven en Tulip Inn Eindhoven Airport). Bij dit arrangement maakt het niet uit hoeveel dagen je de wagen parkeert, de prijs is hetzelfde! Je hoeft je dus geen zorgen te maken om eerder op te staan en een langer stukje te rijden naar de luchthaven.

https://www.parkereneindhovenairportnl.nl/park-sleep-fly/