Parts Components
Image default
Business / Automotive

Auto verkopen zonder keuring

 

Een auto verkopen zonder keuring voor verkoop is in België erg lastig. Gelukkig kunt u eenvoudig de auto verkopen zonder keuring via Beste autobod! De autoveiling is gratis en het bod dat u ontvangt is geheel vrijblijvend. Bevalt de prijs u niet zit u nergens aan vast en maakt u geen kosten. Bevalt de prijs u wel dan kunt u de auto direct verkopen.

Binnen 1 dag het hoogste bod

De autoveiling telt meer dan 5000 aangesloten autobedrijven. Op het moment dat u uw auto aanmeld dan krijgen de aangesloten autobedrijven de auto te zien. De auto komt er anoniem in te staan zodat uw gegevens beschermd blijven. De bedrijven krijgen 24 uur de tijd om een bod uit te brengen en hun bod te verhogen om zo de hoogste bieder te blijven. Wanneer de veiling afloopt wordt het hoogste bod bekend gemaakt. U ontvangt gratis het hoogste bod en heeft 3 dagen de tijd om het bod te accepteren. Accepteert u het bod dan heeft u uw auto verkocht voor het genoemde bedrag. Accepteert u het bod niet dat vervalt deze. Het bod is gratis en vrijblijvend. U bepaalt dus of u uw auto verkoopt of niet. Wanneer u kiest voor verkopen dan wordt er een afspraak met u gemaakt om de auto te komen ophalen bij u thuis. Een keuring voor verkoop is niet nodig.

Verkopen zonder keuring voor verkoop

Normaal kunt u in België alleen een auto verkopen wanneer deze voorzien is van een keuring voor verkoop. Bij Beste autobod is dat niet nodig en kunt u probleemloos de auto verkopen. Gaat u akkoord met het hoogste bod dat aan u voorgesteld wordt dan bent u verzekerd van de verkoop voor het genoemde bod. Het voordeel is dat u géén kosten maakt.

Technische mankementen of schade

Ook wanneer uw auto schade heeft of een technisch mankement dan kunt u deze probleemloos verkopen. Wilt u vooraf weten wat uw auto waard is? Meld uw auto dan vrijblijvend en kosteloos aan. Aangesloten autobedrijven doen een bod en het hoogste bod krijgt u na 1 dag te horen. U bepaalt zelf wat u met het bod doet, verkopen of niet verkopen. Wat u ook besluit te doen, u betaald helemaal nergens voor, zelfs niet voor de verkoop. De service is dus 100% gratis!

Maak voor het aanmelden van uw auto een aantal goede foto’s om deze bij te voegen. Zodoende krijgen de autobedrijven een goed beeld van uw auto. Is er recentelijk onderhoud geweest, vermeld dit dan bij de aanmelding. Zodoende kunt u een nog hoger bod verwachten.