Parts Components
Image default
Business / Automotive

Besparen op uw energierekening doet u zo!

 

Omdat niemand houdt van een hoge energierekening, hebben wij een artikel geschreven over één van de meest effectieve,makkelijke en goedkope oplossingen om te besparen op uw energiekosten. Radiatorfolie is het middel dat, u gaat helpen, bij het besparen op de energiekosten. In onderstaand stappenplan leert u het folie eenvoudig te plaatsen, zodat u morgen nog kan gaan besparen op uw energiekosten.

Het afmeten van de te gebruiken radiatorfolie

Om ervoor te zorgen dat het radiatorfolie in zijn geheel de achterkant van de verwarming bekleed is het belangrijk dat u begint met het opmeten van de radiator. Met deze afmetingen kunt u het radiatorfolie eenvoudig afmeten. De gemiddelde prijs voor een rol radiatorfolie is €20,-.

Het knippen

De volgende stap die u onderneemt om meer te gaan besparen op uw energiekosten is het knippen van de folie. De randen 10 centimeter aan de binnenkant van uw afmetingen te knippen, zorgt u ervoor dat het folie niet in het zicht zit en werkt u het eenvoudig mooi weg.

Grote radiator?

Heeft u een grote radiator en redt u het niet met één stuk folie? Plak dan twee stukken aan elkaar. Dit kan u eenvoudig doen door gebruik te maken van aluminium tape.

Folie aanbrengen

Heeft u de folie gereed en hoeft u het folie alleen nog maar aan te brengen achter te radiator? Breng dan tweezijdig aluminium tape aan op de achterkant van het folie. Deze tape zorgt ervoor dat u de folie goed op kan plakken.

Weg snijden van de randen

Ziet u nog randen aan de zijkant van de radiator uitsteken? Snijdt deze dan weg met bijvoorbeeld een Stanley mes.

Vanaf nu kunt u gaan besparen op uw energierekening! Wilt u uw huis ook gaan isoleren om nog meer te gaan besparen op de energiekosten? Vraag dan uw loodgieter naar de mogelijkheden om dit goedkoop voor u te doen.